Spring til indhold
Forside » Orden i den indre og ydre verden

Orden i den indre og ydre verden

Kender du den berusende følelse af et matematisk problem, der pludselig løser sig? Alt går op i en højere enhed, og det er lutter harmoni. Den tilstand kan du faktisk også opnå i hverdagen, ved hjælp af ganske små tiltag. Læs med her og lær at skabe orden i den indre og ydre verden! 

Hvem vil ikke gerne nyde følelsen af orden og harmoni, både på inder- som ydersiden? Faktisk er det ikke nødvendigvis så nemt at opnå. Med ganske små forandringer kan du nemlig ændre på det hele og skabe mere balance i og omkring dig. 

Skab orden og skønhed omkring dig 

Start med at kigge dig omkring i dine nære omgivelser, fx bare på din mobiltelefon, som du sikkert har i hånden. Mobilcovers iPhone 6/7/8 Plus kan gøre en verden til forskel for, hvordan den tager sig ud. Du kan også finde bæredygtige covers, der giver dig ren, grøn samvittighed. Ved at skabe orden i den slags små ting i den ydre verden, får du faktisk mere ro i den indre. 

Fej rodet ud af dit liv 

Man kan nemlig skabe orden på flere forskellige planer, indre som ydre, store som små. Hvordan vi bor, har stor indflydelse på, om vi føler, at vi har overskud og styr på tingene. En investering i en simpel genstand som en fejekost kan gøre det meget mere overskueligt at befinde sig i hjemmets rum. Fremfor at slæbe en støjende støvsuger frem og tilbage og op og ned, kan man lige tage en runde med fejekosten. Det lyder som en lille ting, men det kan give en stor følelse af overskud. 

Harmoni og balance i det indre 

Når det kommer til det indre, gælder der en sjov regel: Her kan du nemlig kun skabe orden ved at tillade kaos. Det vil du hurtigt lære, hvis du øver dig i at meditere. En øvelse kan være at øve dig i at observere alle de mange skøre tanker, du har, uden at reagere på dem. Det kan skabe en stor ro og en følelse af indre orden.