Spring til indhold
Forside » Formelsamling i matematik, fysik og kemi

Formelsamling i matematik, fysik og kemi

Matematik, fysik og kemi er tre fag der er tæt forbundet, og ofte skal du bruge viden fra et fag i et andet fag også. Derfor giver det også mening at have viden om alle tre fag samlet et sted, og det er der et nyt website der gør.

E-formel.dk er en formelsamling for alle tre fag hvor du kan lære om og slå formler op fra alle tre fag. Det er en kæmpe hjælpe til særligt dig der går i folkeskolen eller gymnasiet.

Lær alt fra simpel matematik

På siden kan du lære, men også lære at forstå, alt fra simpel matematik, som hvordan man ganger og hertil få forskellige metoder der gør det nemt at lære at gange.

Matematik er et fag med mange grundlæggende elementer man kan tage med sig over i fysik og kemi der til tider kræver mere avancerede formler og er mere avanceret at forstå, og netop derfor er det godt at lære helt simple teknikker til at beregne og forstå matematik i brug først.

Til avanceret fysik og kemi

Men siden eller formelsamlingen tager dig også til det næste skridt med hjælp til beregning og forståelse af avanceret matematiske formler. Det kan være formler som densitetberegning og steiners sætning der bruge mere i fysiske sammenhænge.

Fysik og kemi læner sig meget op ad matematik, da det ofte kræver at man kan lave hvis avancerede, så minimum simple udregninger for at få udført de rigtig forsøg og skabe resultater man kan bruge til noget. Både fysik og kemi handler også rigtig meget om data, og den bedste måde at analysere data på, er ved at bruge matematik.

Benyt denne gratis online formelsamling hvis du går i gymnasiet el. folkeskolen og har brug for hjælp til ikke bare at lære, men også forstå matematik, fysik og kemi ordentligt.